Het is een paar keer voorgekomen dat ik personen ontmoette die toevalligerwijs familieleden of vrienden van mij kenden.

Ardien, bekende van mijn broer en schoonzus, Siemon en Marjolein. Hebben samen een trip gemaakt naar Georgie, dit jaar.

Ardien staat rechtvoor.

Nina, (mijn nurse) Hans en Floris uit Ermelo

Nina(rechts) komt net als Emiel van der Bor uit Ermelo. Ze zijn beiden lid van de scouting in Ermelo. Emiel ontmoette ik eerder in Romagne-sous-montfaucon, waar Emiel vrijwilliger is in het musee Romagne 14-18 van Jean-Paul de Vries.

Martha en Ko uit Hoorn, blijken bekenden van mijn broer en schoonzus Gerard en Annemiek.

Titia, bekenden van Siemon en Marjolein. Kennen elkaar van trip naar Georgie. Het huis van Siemon en Marjolein in Alkmaar is getekend door de vader van Titia. Daarnaast zit Wouter, heeft mij een gitaarles gegeven.

De familie Klaver. De makelaar.

Een toevallige ontmoeting met Louis van Wegen in Ponferrada. Speelde een mooi Spaans lied voor mij. Samen gegeten. Zondag 1 september 2019.

Samen gegeten en pragmatische onderwerpen besproken. Waarvoor dank Louis.